Mesajul trimis de Patriarhul Moscovei, Regelui Spaniei si Cancelarului german

Patriarhul Moscovei, Kirill, a transmis condoleanțele sale privind accidentul aviatic din sudul Franței, Regelui Spaniei, Filip al VI-lea, și cancelarului federal german Angela Merkel.

“Vă rog să acceptați condoleanțele mele cele mai profunde, privind tragedia din țara dumneavoastră: prabusirea avionului în care, nu s-au aflat doar pasageri adulți și membri ai echipajului, ci, totodata, si copii”, a spus Patriarhul, în mesajul său către Regele Spaniei.

Întâistătătorul Bisericii Ortodoxe Ruse a asigurat ca se roaga pentru mangaierea celor care si-au pierdut rudele și pe cei dragi în accident.

În adresarea sa catre cancelarul german, Patriarhul Kirill a spus: “Am aflat cu tristețe despre prabusirea aeronavei companiei aeriene berlineze, in Alpi. Tragedia a dus la curmarea vietilor pasagerilor avionului și a membrilor echipajului, inclusiv a unor copii, din care o parte semnificativă era reprezentata de cetățeni ai Germaniei. Vă rugăm să acceptați condoleanțele mele sincere”.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.