STIRI | Crestinii – impotriva dinozaurilor

Intr-o postare care face referire la 65 de milioane de ani… “de ignoranță”, o femeie, prezenta pe forumul in limba engleza destinat parintilor (Mumsnet), reclama “mitul dinozaurilor” și impactul acestuia asupra copiilor.

Ii vad bolnavi și obositi de dinozaurii in care sunt forțati sa creada, pe copiii noștri, sustine aceasta, citata de Sputnik, facand trimitere la gruparea CAD – o grupare din care face parte si utilizatoarea, dedicata “creștinilor care se opun dinozaurilor”.

Ea se indoieste de stiinta “ieftina” din spatele existenței dinozaurilor, spunând că acestia nu au existat și ca scrierile lui Charles Darwin privind evoluția dovedesc asta la fel de mult.

Creaturile fictive au fost inventate, afirma femeia, înca din anul 1800. Înainte de asta, nimeni nu a auzit vreodată de dinozauri.

Pe langa faptul ca este vorba despre o stiinta eronata, dinozaurii sunt un exemplu foarte prost pentru copii, mai sustine femeia.

Unul dintre colegii copiilor ei are deja “mintea otravita”. Dupa ce a auzit de dinozauri, băiatul a inceput sa “gandeasca asemenea unei bestii”, fugind în jurul clasei, urland și pretinzand ca este dinozaur. El chiar a mușcat trei copii, scrie utilizatoarea, în timpul unui calvar traumatizant, care a facut sa planga mai mulți copii…

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.