Patriarhul Romaniei nu are niciun amestec in Dosarul Politiei Timis

O dezinformare iresponsabilă!

Referitor la informaţiile apărute „pe surse” în publicaţia Impact Press despre o presupusă implicare a Patriarhului României în Dosarul Poliţiei Timiş, precizăm:

Preafericitul Părinte Patriarh Daniel nu a adresat nicio scrisoare deschisă pentru punerea în libertate a domnului Florin Bolbos şi, ca atare, ceea ce ar susţine avocatul apărării reprezintă, de fapt, o pură invenţie care aparţine fie acestuia, fie site-ului respectiv.

Dacă avocatul apărării a prezentat un astfel de document, evident că acesta este unul fals, iar o astfel de faptă intră sub incidenţa Codului penal.

Este regretabil că site-ul Impact Press a dezinformat în mod grav prin difuzarea unei informaţii „pe surse” pe care nu a verificat-o nici la Patriarhia Română şi, probabil, nici la Tribunalul Timiş.

Biroul de Presă al Patriarhiei Române

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.