Targ de Martisoare, organizat de tinerii din Protopopiatul Urziceni

Protopopiatul Urziceni si Primaria aceluiasi Municipiu au lansat, in ultimele ore, o invitatie la un eveniment comun, ce intentioneaza sa marcheze venirea primaverii: “Targul Martisorului”.

Aflata la cea de-a VI-a editie, aceasta expozitie, cu vanzare de martisoare si “felicitari ecologice”, se va desfasura in fata Catedralei Sfintii Imparati Constantin si Elena, din Municipiul Urziceni, in perioada 27 februarie – 1 martie 2015.

Programul Targului de Martisoare este urmatorul:

Vineri (27 februarie), intre orele 13:00-17:30;

Sambata (28 februarie), intre orele 9:00-13:00;

Duminica (1 martie), intre orele 9:00-13:00.

Conform informatiilor oferite Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe, de catre Pr. Bogdan-Ionut Stancu, Protopopul Urzicenilor, “Targul Martisorului”, din acest an, se desfasoara cu participarea Grupurilor de Cateheza din Parohiile arondate Protoieriei Urziceni si a institutiilor de invatamant din Municipiul Urziceni.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.