Oamenii de stiinta, uimiti de o lumina misterioasa sesizata pe o planeta indepartata

Oamenii de stiinta de la NASA au văzut o lumina ciudata, pe una dintre planetele indepartate. Ceres, o planetă pitică din aceeași categorie cu Pluto, și cel mai mare obiect celest din centura de asteroizi dintre Marte și Jupiter, prezinta la suprafata sa două lumini strălucitoare ciudate.

Oamenii de stiinta incearca sa descopere sursa luminilor, inainte ca nava spațiala Dawn, a NASA, sa ajunga la Ceres, pe 6 martie, conform unui raport Mashable, citat de Sputnik.

Imaginea din articolul de fata a fost suprinsa pe 19 februarie și prezintă două zone foarte strălucitoare, intr-un bazin de pe suprafața Ceres.

Imediata apropiere a celor două lumini strălucitoare ar putea indica faptul că ele au o origine geologică, fiind specifice unui anumit proces vulcanic, posibil chiar vulcani de gheață, sustin unele dintre primele ipoteze ale specialistilor.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.