STIRI | S-a mutat la Domnul Mons. Dr. Albert Rauch

In urma cu 3 zile, a incetat din viata Monseniorul Dr. Albert Rauch, care vreme de 50 de ani a fost Director al Institutului pentru Bisericile Ortodoxe din Regensburg (Ostkirchliches Institut), Germania, informeaza Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe, din surse proprii.

Monseniorul Dr. Albert Rauch a decedat in curtea Bisericii Sfantul Mihail, din Eterzhausen, la altarul căreia a slujit.

Printre credinciosii ortodocsi care au adus in aceasta perioada omagiul lor acestei mari personalitati, se numara, in mod special, credinciosii si clericii Parohiei Podeanu din Bucuresti, al carei paroh este Parintele Stavrofor Vasile Ailioaei – parohie in care Monseniorul Dr. Albert Rauch poposea adesea, atunci cand se afla in Romania.

Dr. Albert Rauch a fost prieten apropiat si vechi al vrednicului de pomenire Înaltpreasfințitul Părinte Gherasim (foto), Arhiepiscop al Ramnicului, adormit în Domnul, în urma cu 9 luni, in data de 9 aprilie 2014.

Cu totii le vom păstra vie memoria!

Dumnezeu sa-l ierte!

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.