STIRI India | Atacurile impotriva bisericilor crestine persista

La o zi după ce o alta biserica din Delhi a fost vandalizata – al cincilea astfel de incident din capitală, în ultimele două luni – purtătorul de cuvânt al Arhidiocezei catolice de Delhi, Rev. Savarimuthu Shankar, a declarat că poliția “minimalizeaza” atacurile, fiind influentata politic.

“Poliția a numit atacurile, infracțiuni minore. Statuia Fecioarei Maria a fost răsturnata și geamurile sparte. In loc sa conserve probele existente la locul faptei, poliția părea mai dornica să curețe totul”, a declarat Shankar, pentru Newsline.

“De asemenea, nu exista niciun progres privind investigațiile pe marginea incendierii Bisericii catolice Sfantul Sebastian, din Dilshad Garden, din luna decembrie”.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.