Saturday 17 january 2015

STIRI | Patriarhul Rusiei crede ca prabusirea rublei poate fi un lucru bun

Patriarhul Moscovei și al Întregii Rusii, Kirill, a spus că moneda națională ruseasca, chiar daca a slabit, ii poate conferi Rusiei o șansă de consolidare economică.

Căderea rublei și alte probleme economice nu vor influența bunăstarea majorității rușilor și ar putea fi utilizate pentru a consolida economia țării, a declarat Patriarhul Moscovei și al Întregii Rusii, miercuri, într-un interviu cu Dmitri Kiselev, directorul general al Agentiei Informationale Internationale Rossiya Segodnya.

“Sunt profund convins că fluctuațiile cursului de schimb nu pot influența dramatic bunăstarea cetățenilor noștri”, a spus șeful Bisericii Ortodoxe Ruse.

“Toată această poveste cu rata de schimb curentă ne oferă, ca țară, o șansă unică de a face o schimbare în bine”, a adugat Kirill, spunand că Rusia nu s-ar fi gândit la diversificarea economiei sale, daca prețul petrolului nu scadea.

Economia rusă se confruntă, în prezent, cu o depreciere a monedei naționale, pe fondul scăderii accentuate a prețurilor la petrol și al rundelor de sancțiuni economice occidentale impuse Moscovei, pentru presupusul sau rol în conflictul ucrainean.

Ajutaţi Mânăstirea Halmyris

Ajutaţi Mânăstirea Halmyris

Orice sumă ca ajutor poate fi depusă prin mandat poștal.

Adresa: Mânăstirea Halmyris, Murighiol, Tulcea, România
Pr. Arhim. Stareț Iov (Ion Archiudean)

Mai multe informații puteți afla pe

www.ManastireaHalmyris.ro și www.SfintiiEpictetSiAstion.ro

Slujbe live la duminici și sărbători

Transmisiuni in direct - slujbe

Vă anunţăm noutăţile

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.