TV Hram | Biserica Ortodoxa Sarba a lansat propriul post de televiziune pe Internet

Biserica Ortodoxă Sârbă a lansat, pe 8 ianuarie, postul de televiziune propriu, intitulat “TV Hram” [Biserica TV], care va fi disponibil doar on-line.

Biserica detine deja 15 posturi de radio.

Primul program al postului de televiziune a fost un interviu cu Patriarhul sârb Irinej (foto), care a dat binecuvântarea sa proiectului.

Directorul biroului patriarhal și redactorul-șef producator de televiziune, Stojadin Pavlovic, a declarat că noul post tv va coopera cu mass-media electronica și cu cea tipărita în Serbia, Muntenegru și Bosnia.

“TV Hram” a obținut deja un acord de cooperare cu posturile de televiziune rusești “Soyuz” și “Spas” și cu posturile de televiziune sustinute de către Biserica Ortodoxă a Greciei.

“Pe lângă subiectele eclesiastice, ne propunem să prezentăm evenimente importante din aproape toate domeniile, inclusiv din cultură, sănătate, educație și, pentru că vom coopera cu toate instituțiile de stat, vom incerca sa facem astfel incat programul nostru sa fie cat mai bogat, divers și interesant posibil”, a spus Pavlović.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.