STIRI | Duminica Evangheliei despre cei 10 leprosi – o noua transmisiune video in direct

Astazi, incepand cu ora 8:00, Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe transmite in direct Slujba Utreniei si Slujba Sfintei Liturghii, din Biserica Podeanu Bucuresti, la Duminica Evangheliei despre cei 10 leprosi si a cinstirii Sfintilor Ierarhi Atanasie si Chiril, arhiepiscopii Alexandriei.

Transmisiunea video in direct, FullHD, va putea fi urmarita in toate paginile noastre si in paginile retelei web a Episcopiei Sloboziei si Calarasilor (www.sf-esc.ro [https://www.sf-esc.ro] ), in programul “TV Lacasuri Ortodoxe”.

NU UITATI: in fiecare zi de duminica si de sarbatoare, va asteptam cu noi evenimente deosebite transmise in direct.

Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe efectueaza transmisiuni video in direct, gratuit, in fiecare duminica si la sarbatorile importante, din Biserica Ortodoxa Romana, incepand inca din vara anului 2008, prin Serviciile specializate NETCreator [https://netcreator.ro] si Live Camera media PRODUCTION [https://livecamera.ro] pe care le detine.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.