STIRI | Preasfintitul Parinte Episcop Vincentiu a slujit in Urziceni (foto)

Ieri, Preasfințitul Parinte Vincentiu, Episcopul Sloboziei si Calarasilor, a oficiat Sfânta Liturghie in parohia „Adormirea Maicii Domnului”, din Municipiul Urziceni.

Sub protia Preasfinţiei Sale, au slujit preacucernicul părinte consilier Nicuşor Silviu Dascălu, preacucernicul părinte protopop Ionuț Bogdan Stancu şi un sobor de preoţi şi diaconi.

Preasfintitul Parinte Vincentiu a acordat rangul de iconom stavrofor, preotului paroh Marin Nastasia, și rangul de sachelar, preotului George Sava, conform informatiilor pe care ni le-a oferit reprezentantul media al Episcopiei, Arhid. Nicusor Silviu Dascalu.

După Sfânta Liturghie, Preasfintia Sa a vizitat șantierul de pictură din Parohia Sfânta Treime și lucrările de la Biserica „Sfânta Cuvioasă Parascheva și Sfinții Brâncoveni”.

In galeria foto a articolului de fata, gasiti mai multe fotografii de la acest eveniment, puse la dispozitie de Departamentul Media al Episcopiei Sloboziei si Calarasilor.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.