publicat în: Arhivă

STIRI | Peste 1 200 de perechi de ghetute, pentru copiii din judetele Ialomita si Calarasi (foto)

Cu binecuvântarea Preasfinţitului Părinte VINCENŢIU, Episcopul Sloboziei şi Călăraşilor, duminică, 18 ianuarie 2015, Episcopia Sloboziei şi Călăraşilor, prin Sectorul Social-Misionar, împreună cu 50 de parohii misionare şi de categoria a III-a, a oferit 634 de perechi de ghetuţe pentru copiii şi persoanele aflate în dificultate, care au solicitat ajutorul Bisericii.

De asemenea, în perioada 12 – 16 ianuarie 2015, cele 7 servicii sociale acreditate din cadrul Episcopiei Sloboziei şi Călăraşilor au distribuit 267 de perechi de ghetuţe copiilor beneficiari.

Această acţiune din luna ianuarie 2015, în cadrul căreia s-au oferit ghetuţe pentru copii din judeţele Ialomiţa şi Călăraşi, încheie Campania „Un colind = O pereche de ghetuţe” implementată în Episcopia Sloboziei şi Călăraşilor, începând cu data de 22 decembrie 2014, cu sprijinul Fundaţiei „Copii în dificultate” – România şi ING Bank.

În cadrul acestei campanii, au fost oferite în total 1.218 perechi de ghetuţe de iarnă pentru copiii aflaţi în dificultate, din judeţele Ialomiţa şi Călăraşi, informeaza sectorul mass-media al Episcopiei.