Mars anti-islamizare in Germania | Vrem sa demonstram cine este poporul!

Un mars planificat pentru Leipzig, de un grup de sustinatori ai miscarii germane “anti-islamizare” Pegida (Europeni Patrioti Impotriva Islamizarii Occidentului), a fost amânat pentru ziua de maine, de către primarul orașului, conform unor declaratii ale grupului, citate de publicatia Sputnik.

Intr-o postare pe Facebook, Pegida declara ca anularea marsului de luni a fost un “truc” al primarului orașului.

“Acum vrem, împreună cu dumneavoastră, sa arătam, miercuri, 21.01.2015, in Leipzig, care este Poporul. Avem nevoie de toți cei care iubesc țara noastră și care nu sunt extremisti, rasisti sau xenofobi”, a declarat grupul.

In amanarea evenimentului au fost amintite motive de securitate. Pegida a organizat o serie de mitinguri anti-islamizare in Germania. Proteste similare au avut loc în Austria, Franța și Elveția.

Mulți oficiali germani condamnă mișcarea, prin demonstrații anti-Pegida, care au avut loc în mod regulat în Germania.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.