STIRI Ucraina | OSCE trebuie sa forteze Kievul sa inceteze focul!

Liderul autoproclamatei Republici Populare Donetsk, Alexander Zakharchenko, avertizeaza ca fortele de la Kiev au încălcat armistițiul și au atacat. De asemenea, el invită comunitatea mondială și OSCE sa forteze Kievul sa respecte acordurile din Minsk.

“Vedem foarte bine, acum, cum Ucraina a încălcat armistițiul și a atacat. Noi ne-am aflat sub acest tir [intens] al artileriei, pe care l-am văzut în ultimele 48 de ore”, a declarat centrul de presă al Republicii, citandu-l pe Alexander Zakharchenko, aminteste publicatia Sputnik.

“Facem apel, încă o dată, la comunitatea mondială și OSCE: Dacă doriți și dacă împărtășiti opinia noastră de încetare a focului, faceti Kievul sa îndeplineasca acordurile din Minsk”, a fost citat Zakharchenko.

Conform informatiilor primite din Republica, aproximativ 200 de persoane au fost ucise și rănite în ultimele 24 de ore, in luptele dure inițiate de forțele din Kiev.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.