STIRI | Patriarhul Chiril propune excluderea avortului din sistemul de asigurari

Patriarhul Kirill (Chiril) al Moscovei propune excluderea avortului din sistemul de asigurari sociale și interzicerea publicitatii facute in acest sens.

Patriarhul Kirill al Moscovei a propus excluderea operațiunilor de avort din sistemul de asigurări obligatorii privind asistența medicală și, de asemenea, limitarea sau interzicerea totală a publicității și propagandei facute avortului.

“Una dintre cele mai mari dureri ale Rusiei, rămâne numărul enorm de avorturi”, a declarat, ieri, in fata Dumei de Stat, Întâistătătorul Bisericii Ortodoxe Ruse, cu ocazia reuniunilor parlamentare de Crăciun (C.Iul.).

“Dacă vom reuși înjumătățirea numarului avorturilor, vom avea o creștere stabilă și solidă a populației”, a spus Patriarhul.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.