STIRI | PS Timotei (Aioanei) Prahoveanul, aflat in vizita in Tara Sfanta

In aceste zile, PS Parinte Timotei (Aioanei) “Prahoveanul”, Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Bucureștilor, a efectuat o vizita in Tara Sfanta, inchinandu-se pe rand la Sfântul Mormânt, Biserica Învierii, Golgota și Betleem, conform unor informatii oferite de Patriarhie [https://www.basilica.ro] .

Acesta l-a vizitat, cu aceasta ocazie, pe Preafericitul Părinte Teofil al III-lea, Patriarhul Ierusalimului, in urma cu o zi, la sediul Patriarhiei Ierusalimului, unde au fost discutate “diferite aspecte ale vieții eclesiale locale și privitoare la Așezămintele Românești din Țara Sfântă”, conform Patriarhiei.

PS Timotei Prahoveanul s-a mai intalnit, de asemenea, cu Cesare Marjieh, director general pentru Culte în cadrul Ministerului de Interne al Statului Israelian, si cu personalul Așezămintelor Românești din Ierusalim și Ierihon.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.