STIRI | Eveniment deosebit in New York, la ziua Icoanei Kursk a Maicii Domnului

In urma cu doua zile, la sărbătoarea Icoanei Maicii Domnului Kursk “A Semnului” și la implinirea a 30 de ani de la hirotonirea ca episcop a IPS Mitropolit Hilarion al Americii de Est și al New Yorkului – Întâistătător al Bisericii Ortodoxe Ruse din afara Rusiei, a fost oficiata o Sfânta Liturghie in Catedrala Sinodală a Maicii Domnului “A Semnului” din New York, în prezența renumitei icoane facatoare de minuni, cel mai important odor sfânt al diasporei Ruse.

Mitropolitul Hilarion s-a alăturat membrilor Sinodului Episcopilor, care au încheiat ultima ședință, cu o zi înainte; reprezentanților altor Biserici Ortodoxe locale care slujesc în America de Nord; clericilor catedralei; membrilor administrației sinodale; clericilor din alte eparhii și parohii stavropighii ale Bisericii Ruse din Afara Granițelor.

Multi închinători au venit sa se inchine in fata Icoanei Kursk a Maicii Domnului și să-l felicite pe mitropolit.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.