STIRI | Concert de colinde live on -line. In direct, din Slobozia – maine, MARTI 16 dec. 2014

Un nou concert de colinde, din sala, va fi transmis in direct, pe Internet.

Maine, 16 decembrie 2014, incepand cu ora 17:00, Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe va transmite in direct, prin serviciile specializate Live Camera media PRODUCTION [https://livecamera.ro] si NETCreator [https://www.netcreator.ro] , cea de a IV-a editie a Festivalului de colinde populare romanesti: “E vremea colindelor”, ce va avea loc la Sala Galax din Slobozia. Participa grupuri de copii de la Parohia Ograda, Parohia Slobozia Noua, Parohia Amara 1, Parohia Cocora, Parohia Buna Vestire, Parohia Gheorghe Doja, Parohia Ciulnita, Grupul viocal al Gradinitei cu program prelugit numarul 2 Slobozia. Invitat: Corul “Sfantul Mare Mucenic Mina” al Protopopiatului Slobozia. Festivalul va putea fi urmarit in direct, in toate paginile noastre, pe site-ul Protopopiatului Slobozia [https://protoieriaslobozia.ro] si in reteaua informationala a Episcopiei Sloboziei si Calarasilor [https://www.sf-esc.ro] .

Transmisiunea live va fi preluata pe reteaua de cablu din tara, putand fi urmarita si pe canalul de televiziune al Trustului Eveniment [https://www.evenimentsibiu.ro/] , partener al Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe.

Un nou program de Craciun, intitulat „E vremea colindelor”, aflat la cea de-a IV-a ediţie, va fi transmis in direct joi, 18 decembrie 2014, începând cu ora 17:15, cu binecuvântarea şi în prezenţa Preasfințitului Părinte Vincenţiu, Episcopul Sloboziei şi Călăraşilor, la Catedrala „Înălţarea Domnului” din municipiul Slobozia.

Intr-o invitatie la acest eveniment, lansata de Protopopiatul Slobozia, se arata:

“A mai trecut un an şi ne aflăm din nou în pragul celei mai frumoase şi luminoase sărbători: Naşterea Domnului nostru Iisus Hristos. Acest praznic ne umple în fiecare an sufletul cu multă linişte şi bucurie duhovnicească, întrucât este momentul în care Fiul lui Dumnezeu şi Mântuitorul nostru vine în lume pentru a fi călăuză pe drumul mântuirii tuturor celor care cred şi nădăjduiesc în El. Este perioada în care simţim parcă în inimile noastre o chemare tainică spre a fi mai buni, mai îngăduitori şi mai plini de nădejde, este perioada în care cursul existenţei noastre pare să capete un sens.

Copiii din parohiile Protopopiatului Slobozia, instruiţi de dascălii şi preoţii lor, au pregătit colinde şi alese cântări, pentru a vesti naşterea Fiului lui Dumnezeu şi pentru a ajuta sufletul să se pregătească de momentul coborârii lui Hristos în lume.

Vă aşteptăm pe 16 decembrie, marţi, la ora 17.00, sa fiti alaturi de noi, să ne bucurăm împreună şi să ne rugăm ca Pruncul Sfânt, Care Se naşte în chip simbolic şi în acest an, să Işi afle loc şi în «Bethleemul» sufletelor noastre, umplându-le de har şi pace!”.

Va reamintim ca, ieri, duminica 14 decembrie 2014, Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe a transmis in direct concertul de colinde organizat in orasul Urziceni (vezi ARHIVA Lacasuri Ortodoxe). La aceasta ora, inregistrarea concertului ruleaza in paginile agentiei noastre, in playerul TV Lacasuri Ortodoxe.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.