Slujbe ortodoxe on -line si – alte transmisiuni in direct, doar pe TV Lacasuri Ortodoxe

Astazi, incepand cu ora 7:00 AM, Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe a transmis, in direct, Slujba Sfintei Liturghii, din Biserica Podeanu Bucuresti, cu ocazia pomenirii Sfintei Teofana imparateasa.

Transmisiunea video in direct, FullHD, a putut fi urmarita in toate paginile noastre si in paginile retelei web a Episcopiei Sloboziei si Calarasilor (www.sf-esc.ro).

Tot astazi, incepand cu ora 17:00, puteti urmari in direct un concert de colinde, sustinut in Sala Galax din Slobozia, de asemenea in toate paginile noastre, precum si in paginile retelei web a Episcopiei Sloboziei si Calarasilor (www.sf-esc.ro).

NU UITATI: in toata aceasta perioada, va invitam sa urmariti noi evenimente transmise in direct, ocazionate de apropierea Sarbatorii Nasterii Domnului.

Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe efectueaza transmisiuni video in direct, in fiecare duminica si la sarbatorile importante, din Biserica Ortodoxa Romana, incepand inca din anul 2008, prin Serviciile specializate NETCreator [https://www.netcreator.ro] si Live Camera media PRODUCTION [https://www.livecamera.ro] pe care le detine.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.