Saturday 20 december 2014

Slujba ortodoxa in direct – Sfanta Liturghie, la Inainte-praznuirea Nasterii Domnului

Astazi, 20 decembrie 2014, incepand cu ora 8:00, Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe a transmis, in direct, Slujba Sfintei Liturghii, din Biserica Podeanu Bucuresti, cu ocazia Inainte-praznuirii Nasterii Domnului si a Sfantului Ignatie.

Transmisiunea video in direct, FullHD, a putut fi urmarita in toate paginile noastre si in paginile retelei web a Episcopiei Sloboziei si Calarasilor (www.sf-esc.ro [https://www.sf-esc.ro] ).

Urmatoarea transmisiune in direct din Biserica va avea loc maine, duminica, incepand cu ora 8:00 – Slujba Utreniei si Slujba Sfintei Liturghii, la Duminica dinaintea Nasterii Domnului (a Sfintilor Parinti dupa trup ai Domnului).

NU UITATI: in toata aceasta perioada, va asteptam cu noi evenimente deosebite transmise in direct, ocazionate de apropierea Sarbatorii Nasterii Domnului.

Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe efectueaza transmisiuni video in direct, in fiecare duminica si la sarbatorile importante, din Biserica Ortodoxa Romana, incepand inca din anul 2008, prin Serviciile specializate NETCreator [https://netcreator.ro] si Live Camera media PRODUCTION [https://livecamera.ro] pe care le detine.

Ajutaţi Mânăstirea Halmyris

Ajutaţi Mânăstirea Halmyris

Orice sumă ca ajutor poate fi depusă prin mandat poștal.

Adresa: Mânăstirea Halmyris, Murighiol, Tulcea, România
Pr. Arhim. Stareț Iov (Ion Archiudean)

Mai multe informații puteți afla pe

www.ManastireaHalmyris.ro și www.SfintiiEpictetSiAstion.ro

Slujbe live la duminici și sărbători

Transmisiuni in direct - slujbe

Vă anunţăm noutăţile

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.