publicat în: Arhivă

Slujba ortodoxa in direct – Sfanta Liturghie, la Inainte-praznuirea Nasterii Domnului

Astazi, 20 decembrie 2014, incepand cu ora 8:00, Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe a transmis, in direct, Slujba Sfintei Liturghii, din Biserica Podeanu Bucuresti, cu ocazia Inainte-praznuirii Nasterii Domnului si a Sfantului Ignatie.

Transmisiunea video in direct, FullHD, a putut fi urmarita in toate paginile noastre si in paginile retelei web a Episcopiei Sloboziei si Calarasilor (www.sf-esc.ro [https://www.sf-esc.ro] ).

Urmatoarea transmisiune in direct din Biserica va avea loc maine, duminica, incepand cu ora 8:00 – Slujba Utreniei si Slujba Sfintei Liturghii, la Duminica dinaintea Nasterii Domnului (a Sfintilor Parinti dupa trup ai Domnului).

NU UITATI: in toata aceasta perioada, va asteptam cu noi evenimente deosebite transmise in direct, ocazionate de apropierea Sarbatorii Nasterii Domnului.

Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe efectueaza transmisiuni video in direct, in fiecare duminica si la sarbatorile importante, din Biserica Ortodoxa Romana, incepand inca din anul 2008, prin Serviciile specializate NETCreator [https://netcreator.ro] si Live Camera media PRODUCTION [https://livecamera.ro] pe care le detine.