STIRI Grecia | Modificari legislative in favoarea parteneriatului civil intre persoane de acelasi sex

Ministerul Justiției din grecia are în vedere unele modificări serioase în ce priveste legea familiei, conform publicatiei grecesti Neos Kosmos.

O extindere a parteneriatului civil, in sensul includerii cuplurilor de persoane de același sex, a fost trimisa comisiei legislative din Grecia.

După mulți ani de deliberare, Ministerul Justiției are în vedere unele modificări serioase în legea familiei, si in aceasta țara.

Cu toate acestea, potrivit unui raport al publicatiei To Vima, de ieri, ministerul nu are de gând să extindă si mariajul pentru cuplurile de persoane de același sex.

Extinderea parteneriatului civil, pentru includerea cuplurilor de persoane de același sex, a fost trimisa comisiei legislative, deoarece acest aspect a fost adus în fața Curții Europene de Justiție.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.