STIRI Slobozia | PS Parinte Vincentiu a participat la manifestarile Zilei Romaniei (foto)

Luni, 1 decembrie 2014, Preasfinţitul Părinte Vincenţiu, Episcopul Sloboziei si Calarasilor, însoţit de un sobor de preoţi din Slobozia şi de diaconi, a oficiat slujba de Te Deum pentru Ziua Naţională şi a participat la parada militară, alături de reprezentanţi ai autorităţilor locale şi judeţene, desfășurate în Piața Mihai Viteazul.

În seara Zilei Naționale, Preasfinţitul Părinte Episcop Vincenţiu a participat la recepţia oficială, oferită de Preşedintele Consiliului Judeţean Ialomiţa, organizată la Casa de Cultură a Consiliului Județean Ialomița, unde Corala „Sfântul Mare Mucenic Mina” a Protopopiatului Slobozia şi solişti de operă și muzică ușoară românească au ţinut un recital cu ocazia Zilei Naţionale.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.