STIRI | Slobozia LIVE: Joi, la ora 14:30, incep transmisiunile video in direct. Procesiune in centrul municipiului

În perioada 06 – 10 noiembrie 2014, „Agenţia de ştiri – Lăcaşuri Ortodoxe”, cu suportul Departamentului media al Episcopiei Sloboziei si Calarasilor, va transmite in programul propriu de televiziune evenimentele care se vor desfasura in Slobozia, cu ocazia hramului „Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavriil” al Mănăstirii din Slobozia, sub binecuvântarea Preasfinţitului Părinte Episcop Vincenţiu.

Astfel, joi, 6 noiembrie 2014, prima transmisiune video, in format FullHD, va fi ocazionata de procesiunea care se va desfasura in Municipiul Slobozia, incepand cu ora 14:30, cu prilejul primirii Sfintei Icoane făcătoare de minuni de la Mănăstirea Bujoreni – Schitul Magarului la Catedrala Episcopală, urmată de o slujba de Te Deum. Procesiunea propriu-zisa va incepe la orele 15:00, după slujba de Te Deum, pornind de la Catedrala Sloboziei si incheindu-se la Mănăstirea „Sfinţii Voievozi”, unde sfânta icoană va fi depusă într-un baldachin, în curtea sfântului lăcaş, spre închinare.

Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe va va tine la curent si in zilele care urmeaza, cu evenimentele deosebite care vor avea loc in Episcopia Sloboziei si Calarasilor, efectuand mai multe transmisiuni video live, conform programului pus la dispozitie AICI! [https://www.lacasuriortodoxe.ro/press-office/comunicate/16348-stiri-slobozia-procesiune-cu-icoana-manastirii-bujoreni-evenimente-transmise-in-direct-vezi-program.html]

Transmisiunile vor putea fi vizionate in toate paginile Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe si ale rețelei informaționale a Episcopiei Sloboziei și Călărașilor (www.sf-esc.ro [https://www.sf-esc.ro] , www.manastireaslobozia.ro [https://www.manastireaslobozia.ro] s.a.)

Mai multe amanunte despre Sfanta Icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului, din [https://www.lacasuriortodoxe.ro/stiri/turism-pelerinaje/16164-stiri-icoana-din-schitul-magarului-facatoare-de-minuni-vine-in-slobozia.html] Mănăstirea Bujoreni – Schitul Magarului, puteti citi AICI! [https://www.lacasuriortodoxe.ro/stiri/turism-pelerinaje/16164-stiri-icoana-din-schitul-magarului-facatoare-de-minuni-vine-in-slobozia.html]

Transmisiunile in direct vor fi efectuate prin eforturile Serviciilor NetCreator [https://www.netcreator.ro] si LiveCamera media PRODUCTION [https://www.livecamera.ro] , ale Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe, si prin suportul Departamentului media al Episcopiei Sloboziei si Calarasilor. Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe efectueaza, in fiecare duminica si la sarbatori, transmisuni video in direct, din bisericile si manastirile Bisericii Ortodoxe Romane, prin sprijinul celor doua servicii tehnice amintite mai sus, incepand inca din vara anului 2008. Incepand din acest an, in urma semnarii unui acord, transmisiunile efectuate de Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe sunt preluate si pot fi urmarite si in reteaua de cablu din tara, prin intermendiul postului de televiziune apartinand Trustului Eveniment: Eveniment TV [https://www.evenimentsibiu.ro/] .

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.