STIRI | Liderul Bisericii Ortodoxe a Ucrainei, in vizita pe Muntele Athos

Mitropolitul Kievului, Onufrie, a vizitat Mănăstirea Sfantul Pantelimon din Muntele Athos, in ajunul zilei sale de nastere, la implinirea vasrtei de 70 de ani.

Întâistătătorul Bisericii Ortodoxe Ucrainene a făcut acest pelerinaj, la Sfântul Munte Athos, însoțit de către Episcopul de Hotin, Eusebiu, vicar al Eparhiei de Cernauti si Bucovina a Bisericii Ortodoxe Ucrainene.

Seful Bisericii Ortodoxe a Ucrainei a fost întâmpinat, la poarta mănăstirii, de către comunitatea monahală, in frunte cu liderul lor, Arhimandritul Ieremia (Alehin).

Cu aceasta ocazie, Mitropolitul l-a decorat pe parintele Ieremia, cu Ordinul Sfantul Andrei, al Bisericii Ortodoxe Ucrainene. Primatul s-a rugat pentru încetarea vărsării de sânge și restabilirea pacii în Ucraina.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.