STIRI | Surprize in direct, de Sfantul Nectarie!  Eveniment in premiera: transmisiuni live, simultan, din 3 locatii diferite

In aceasta DUMINICA, 9 noiembrie 2014, incepand cu ora 8:00, Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe va transmite video in direct, FullHD, Sfânta Liturghie Arhiereasca oficiata de către Preasfinţitul Părinte Episcop Vincenţiu, in Manastirea Sfintii Voievozi din Slobozia.

Simultan, in playerul aflat pe pagina Home a agentiei si pe paginile articolelor, dar si pe toate site-urile retelei Episcopiei Sloboziei si Calarasilor, vizitatorii nostri vor putea urmari SIMULTAN, alte doua transmisiuni live: Urziceni si Bucuresti (vizitatorii vor avea dispozitie, active, optiunile: Canal 1, Canal 2, Canal 3).

Astfel, in aceasta duminica, Reteaua TV Lacasuri Ortodoxe se va bucura de un eveniment in premiera: transmisiune simultana pe 3 canale de televiziune separate. Cele trei canale vor prezenta imagini din trei locatii diferite. Intre acestea, se va numara si o surpriza: transmisunea in direct ocazionata de sarbatoarea Sfantului Ierarh Taumaturg Nectarie, hram al Catedralei din Urziceni [https://catedralaurziceni.ro/informatii/51-sfantul-nectarie-hramul-catedralei-din-urziceni-8-9-noiembrie-2014.html] , acolo unde credinciosii se vor putea inchina la particele din Moastele sfantului – in ultima luna asezate spre inchinare intr-o noua racla. Toate cele trei transmisiuni efectuate de Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe vor fi preluate si pot fi urmarite si in reteaua de cablu din tara, prin intermendiul postului de televiziune apartinand Trustului Eveniment: Eveniment TV. [https://www.evenimentsibiu.ro/]

INREGISTRARILE transmisiunilor in direct efectuate pana la aceasta ora, in cadrul evenimentelor ocazionate de hramul Manastirii Sfintilor Voievozi din Slobozia si cu ocazia primirii Icoanei facatoare de minuni a Maicii Domnului din Manastirea Bujoreni – Schitul Magarului, pot fi vizionate in programul TV Lacasuri Ortodoxe, in toate paginile Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe si ale rețelei informaționale a Episcopiei Sloboziei și Călărașilor (www.sf-esc.ro [https://www.sf-esc.ro] , www.manastireaslobozia.ro [https://www.manastireaslobozia.ro] s.a.)

Vezi si reportajul foto: O mare de oameni pe strazile Sloboziei (foto), la Icoana Maicii Domnului – Schitul Magarului. [https://www.lacasuriortodoxe.ro/stiri/turism-pelerinaje/16480-stiri-slobozia-o-mare-de-oameni-pe-strazile-sloboziei-foto-la-icoana-maicii-domnului-schitul-magarului.html]

Mai multe amanunte despre Sfanta Icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului, din Mănăstirea Bujoreni – Schitul Magarului, puteti citi AICI! [https://www.lacasuriortodoxe.ro/stiri/turism-pelerinaje/16164-stiri-icoana-din-schitul-magarului-facatoare-de-minuni-vine-in-slobozia.html]

Toţi credincioşii din eparhie si din alte orase aflate in apropiere (Bucuresti, Ploiesti, Buzau etc) sunt aşteptaţi să se închine şi să se roage la Icoana Făcătoare de Minuni a Maicii Domnului de la Sfânta Mănăstire Bujoreni – Schitul Magarului, din Episcopia Hușilor, care va mai rămâne la Mănăstirea Slobozia până luni, 10 noiembrie 2014, ora 10:00.

Transmisiunile in direct sunt efectuate prin eforturile Serviciilor NetCreator [https://www.netcreator.ro/] si LiveCamera media PRODUCTION [https://www.livecamera.ro/] , ale Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe, si prin suportul Departamentului media al Episcopiei Sloboziei si Calarasilor. Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe efectueaza, in fiecare duminica si la sarbatori, transmisuni video in direct, din bisericile si manastirile Bisericii Ortodoxe Romane, prin sprijinul celor doua servicii tehnice amintite mai sus, incepand inca din vara anului 2008. Incepand din acest an, in urma semnarii unui acord, transmisiunile efectuate de Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe sunt preluate si pot fi urmarite si in reteaua de cablu din tara, prin intermendiul postului de televiziune apartinand Trustu [https://www.evenimentsibiu.ro/] l [https://www.evenimentsibiu.ro/] ui Eveniment: Eveniment TV.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.