STIRI | Expozitie de fotografii la Ierusalim: Prezenta Ruseasca in Tara Sfanta

Astazi, Centrul Cultural “Armonia” din Ierusalim găzduieste o expoziție de fotografii, intitulata “Prezența Rusească în Țara Sfântă”. Organizatorii expoziției sunt: Fundatia Sfântul Grigorie Teologul, Misiunea Bisericească Rusă din Ierusalim și Muzeul de Stat de Istorie a Religiei.

Expoziția marchează 150 de ani de la nasterea Marii Ducese Elisabeta Fiodorovna, care a contribuit în mare măsură la pelerinajul ortodox în Țara Sfântă si la iluminarea spirituală a locuitorilor Palestinei.

În centrul expoziției, se afla fotografii din perioada 1885-1917, provenite din arhive ale Societatii Imperiale Ortodoxe Palestina, pastrate in colecțiile Muzeului de Stat de Istorie a Religiei.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.