Mitropolit ortodox vindecat langa moastele Sfantului Gheorghe Karslidis. Vezi marturisirea-

Mitropolitul ortodox Benedict de Philadelphia a pornit intr-un pelerinaj in Drama – un oraș din Macedonia de Est, Grecia – în ziua de sărbătoare a Cuviosului Părinte Gheorghe Karslidis, pe 4 noiembrie 2014, pentru a-i mulțumi sfântului pentru minunea care a avut loc recent prin rugăciunile sale.

Mitropolitul grec marturiseste ca a avut parte de o vindecare miraculoasă, prin rugăciunile Sfantului Gheorghe Karslidis, conform Pravoslavie, care citeaza Romfea.

Mitropolitul Benedict începuse să aibă probleme serioase cu corzile vocale. El a vizitat mai multi medici de renume, dar nu a avut niciun rezultat: nimeni nu a reușit să-i precizeze cauza bolii, sa ii puna un diagnostic sau sa-i sugereze un tratament. Apoi, în urma sfatului primit de la Maica Stareță Porfiria, ierarhul a băut apă sfințită langa sfintele moastele ale Sfantului Gheorghe Karslidis si s-a rugat in mănăstirea sa, în Drama. După aceea, gâtul acestuia s-a vindecat.

Mitropolitul Benedict a făcut un jurământ, de a-i multumi sfântului pentru ajutorul său, prin oferirea unei vaci, manastirii, in ziua de sărbătoare a sfântului.

Prin urmare, pe 4 noiembrie, Mitropolitul si-a respectat promisiunea și a daruit vaca, personal, mănăstirii (foto).

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.