STIRI | Opt penticostali au fost dezbracati, batuti si arestati pentru prozelitism

Opt creștini penticostali au fost dezbrăcati, bătuți și acuzati pe nedrept de “convertire forțată”, de către extremiștii hinduși din Madhya Pradesh, India.

Micul grup al Bisericii Penticostale Bethel, condus de Rev. Rana, a fost atacat în timp ce efectua o vizită în satul Kotla, unde a incercat să organizeze o întâlnire de rugăciune, săptămâna trecută.

Grupul de crestini a fost dezbracat, biciuit cu centuri și lovit cu pumnii, înainte de a fi arestat de politie, în temeiul legilor anti-convertire.

Conform release International, Sajan George, președintele Consiliului Global al Creștinilor Indieni, le-a cerut hindușilor locali și creștinilor să “se angajeze într-un dialog activ și intr-o cooperare reală”, pentru a încuraja toleranța.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.