STIRI | Manifestare speciala, de inchidere a expozitiei AFAPRR, la Biblioteca Nationala

Expozitia de toamna a AFAPRR, intitulata “Interferente culturale – Creatie si Restaurare la Sud si la Nord de Dunare!”, s-a incheiat ieri, 14 noiembrie, printr-o manifestare speciala organizata in jurul orelor 15.

Cu aceasta ocazie, la parterul Bibliotecii Nationale a Romaniei, aripa Dambovita, a rostit o alocutiune domnul Marius Tita, cunoscut jurnalist RRI si critic de arta.

Dupa cum va informam in editiile anterioare de stiri (vezi ARHIVA Lacasuri Ortodoxe), expozitia a fost organizata, incepand din data de 31 octombrie a acestui an, de Asociatia Filiala Arta Plastica Religioasa si Restaurare: AFAPRR a UAP din ROMANIA, in parteneriat cu Biblioteca Nationala a Romaniei si cu Muzeul National al Hartilor si Cartii Vechi, fiind prezentata in salile Papirus, Scriptorium si Pergament, aflate la parterul BIBLIOTECII NATIONALE a ROMANIEI.

In galeria foto a articolului de fata (www.lacasuriortodoxe.ro), puteti vedea cateva fotografii suprinse la acest eveniment. In cadrul expozitiei, au fost prezentate pe simeze si doua lucrari speciale (Filactere) ale pictorului iconar si istoric CLAUDIU VICTOR GHEORGHIU.

(Foto, de la stg la dr.: Vasile Pop Negresteanu, Claudiu Victor Gheorghiu, Marius Tita)

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.