Mitropolitul Republicii Moldova a primit in dar un – echipament de fotbal

Inaltpreasfintítul Mitropolit Vladimir, intaistator al Bisericii Ortodoxe din Moldova, de sub Patriarhia Moscovei, s-a întâlnit, ieri, la Palatul Mitropolitan cu un grup de binefăcători și entuziaști, printre care Dl. Igor Termican și Prot. Serafim Munteanu, paroh al bisericii „Sf. Arhangheli Mihail si Gavriil” din Nimoreni – Ialoveni, care au venit cu un dar mai puțin obișnuit: uniforme de fotbal pentru… Mitropolie.

Informatia a fost publicata de Mitropolie, pe site-ul web propriu [https://mitropolia.md/uniforme-de-fotbal-pentru-mitropolia-moldovei/] , in ultimele ore.

“Echipamentul sportiv a fost creat în contextul în care, părintele Serafim este un binecunoscut entuziast al fotbalului, având chiar și o echipă în localitatea în care slujește și dând un exemplu de viață activă și sănătoasă tuturor confraților slujitori”, arata raportul Mitropoliei.

IPS Vladimir “a apreciat frumosul gest al oaspeților, declarându-se ferm convins că menținerea modului sănătos de viață printre slujitorii altarului trebuie încurajat inclusiv prin practicarea sportului”, se mai arata in raport.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.