STIRI | 11 persoane ucise in urma unei busculade, la o slujba penticostala

Unsprezece persoane au fost ucise, zilele trecute, in urma unei busculade care a avut loc, după o slujba oficiata de o biserică din Zimbabwe, pe un stadion.

Conform unui raport Christian Today, slujba a fost organizata de pastorul penticostal proeminent Walter Magaya, care a atras 30.000 de oameni.

Dupa slujba, mulțimea s-a grabit spre singura ieșire existenta, intrucat poliția inchisese celelalte porti. În lupta pentru ieșirea de pe stadion, au fost daramate ziduri de beton, iar poliția a tras cu gaze lacrimogene în mulțime, care a determinat-o sa fuga mai tare.

Patru persoane au fost ucise pe loc și șapte au murit după ce a fost transportate la un spital din apropiere. Numeroase alte persoane au suferit leziuni.

Dintre cele 11 peroane decedate, 3 au fost copii iar una o femeie însărcinată.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.