Conferinta de presa – Video Integral – Lansarea primei retele informationale web ortodoxe

In galeria media a articolului de fata, puteti urmari inregistrarea video integrala a conferintei de presa care a avut loc in data de 25 noiembrie 2014, la centrul Eparhial al Episcopiei Sloboziei si Calarasilor, din Municipiul Slobozia.

Conferinta de presa, care a inregistrat un real succes, fiind reflectata imediat in presa din tara si din strainatate (multumim si cu aceasta noua ocazie presei laice), a avut ca principale puncte de dezbatere:

I. Lansarea Reţelei informaţionale web a Episcopiei Sloboziei şi Călăraşilor – Mesajul Bisericii în presa laică;

II. Lansarea cărţii „Biserică şi internet, real şi virtual”, autor Ing. Cătălin Ion;

III. Biserica parohială Hagieşti, Protopopiatul Urziceni – a primit finanţare în valoare de 200.000 de euro prin Axa IV Leader PNDR 2007-2013;

IV. Proiecte în desfăşurare;

V. Perspective de viitor;

VI. Dezbateri asupra temelor conferinţei.

Mai multe reportaje foto, legate de aceasta conferinta, au fost postate deja pe site-urile web ale retelei nou lansate, cat si in paginile Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe (verifica ARHIVA).

Va dorim vizionare placuta!

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.