STIRI | Arhiepiscopul ortodox Demetrios al Americii va efectua o vizita in Cipru

Arhiepiscopul grec-ortodox Demetrios al Americii va vizita Ciprul, in perioada 20 octombrie – 27 octombrie, dand curs unei invitatii oficiale a Președintelui cipriot Nicos Anastasiades, alaturi de acordul unanim al Sfântului Sinod al Bisericii din Cipru.

Arhiepiscopul Demetrios, in vârstă de 86 de ani, se va întâlni cu Președintele Nicos Anastasiades, cu Arhiepiscopul Chrysostomos, cu oficiali guvernamentali si academicieni. Acesta va vizita, de asemenea, instituțiile ecleziastice și de caritate, precum și Mănăstirea Sfantul Apostol Andrei, situata în zona ocupată Karpasia, unde se afectueaza, in prezent, o serie de proiecte de restaurare și întreținere.

Arhiepiscopul Demetrios a mai vizitat, anterior, Ciprul, în timpul Președințiilor Tassos Papadopoulos și Dimitris Christofias.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.