publicat în: Arhivă

Festivalul de film scurt FAO 2014 continua, cu un nou film inscris: Jertfa lui Constantin Brancoveanu

Un nou film a fost înscris în Festivalul „Filmul Anului Ortodox – FAO 2014”. Filmul reprezinta o inregistrare a Conferintei “Jertfa lui Constantin Brancoveanu”, pilda autentica spre dobandirea demnitatii, curajului si libertatii in Iisus Hristos.

Conferinta este sustinuta de Costion Ionescu, teolog si cercetator in cadrul Muzeului Taranului Roman (MTR). Realizatorul filmului si organizatorul conferintei este Dr. Stelian Gombos. Conferinta a fost sustinuta in Parohia Sfantul Cuvios Antonie cel Mare, aflata in cartierul Titan, Bucuresti.

Filmul a intrat în competiție începând cu data de 30 septembrie 2014, fiind încadrat la tema: “Conferinte”. Filmele inscrise la aceasta categorie, conform regulamentului, nu vor fi apreciate atat de mult dupa calitatea tehnica a inregistrarilor, cat dupa valoarea continutului si a mesajului pe care il transmit. Vizionarea filmului durează aproape 2 ore.

Vă invităm să vizionați și să votați acest nou film, la adresa: https://fao2014.livecamera.ro/film/dupa-tip/conferinta/215-conferinta-jertfa-lui-constantin-brancoveanu.html [https://fao2014.livecamera.ro/film/dupa-tip/conferinta/215-conferinta-jertfa-lui-constantin-brancoveanu.html] . Topul filmelor, asa cum se prezinta el la acesta ora, poate fi vazut aici: https://fao2014.livecamera.ro/top [https://fao2014.livecamera.ro/top] .

Vă reamitim că, până în data de 30 noiembrie 2014, puteți înscrie în concurs filme pe care le-ați realizat, dacă acestea respectă una sau mai multe dintre temele festivalului. Echipele tehnice puse la dispoziție de organizatori și de Serviciul specializat Live Camera media PRODUCTION vă stau la dispoziție cu sfaturi și soluții tehnice sau cu alte argumente în acest sens.

Coordonatorii si organizatorii Festivalului de film scurt FAO 2014 sunt: Episcopia Sloboziei si Calarasilor si Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe.

PARTENERI MEDIA:

[https://www.cinefan.ro/] [https://www.radiometafora.ro/] [https://www.livecamera.ro/]

[https://www.lacasuriortodoxe.ro/] [https://www.evenimentsibiu.ro/]

[https://www.loplusradio.com/] [https://www.punctul.ro/]

Drd. Marius Bogatu

Reprezentant PR. FAO 2014 – Filmul Anului Ortodox [https://fao2014.livecamera.ro]