STIRI | Inbox Google – informatii si secrete ale noului serviciu Gmail, mult mai performant

Google Inc. a anuntat lansarea unui nou serviciu de e-mail numit “Inbox”, in urma cu o zi, care va asigura o mai buna organizare a email-urilor și va afișa informații, cum ar fi întâlniri, rezervări de zbor si livrari de pachete într-un mod mult mai user-friendly.

Google Inbox: Google a mai anuntat ca a trimis invitații utilizatorilor Gmail, selectati pentru testarea noului serviciu, conform mai multor surse din mas-media, care citeaza Reuters.

Google inbox: Utilizatorii pot, de asemenea, trimite companiei, pe adresa: inbox [at] Google [dot] com o solicitare pentru a obtine o invitație, conform NetCreator [https://www.netcreator.ro] .

Noul serviciu Google Inbox este oferit alături de Gmail, care a fost lansat în 2004, si va fi disponibil pe Web, precum și pe smartphone-urile Android și iPhone.

Google a declarat ca Inbox afișează e-mailurile actualizate în timp real, spre exemplu cele care arată starea livrarii elementelor cumpărate on-line.

Google Inbox: Compania a declarat ca noua aplicație îmbunătățește, de asemenea, caracteristicile care sunt deja disponibile în Gmail, care le permit utilizatorilor să vizualizeze achizițiile și extrasele de cont bancar grupate împreună, mai informeaza Reuters.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.