STIRI fotbal | Reprezentantii Episcopiei au avut un meci amical cu detinutii. Vezi cine a invins

In urma cu o zi, un meci de fotbal amical a avut loc între echipa reprezentanta a Episcopiei de Khabarovsk și cea a deținuților Penitenciarului Nr.3 din Khabarovsk, din Rusia.

Departamentul de Informare al Episcopiei din Khabarovsk a raportat că, la Penitenciar, există o Biserică a Sfântului Gheorghe purtătorul de biruință.

Reprezentanții Episcopiei purtasera anterior discuții si au avut regulat întâlniri, organizand diverse evenimente sportive in aceeasi locatie.

În ciuda frigului, jocul de fotbal a fost unul reusit. Meciul s-a încheiat cu o victorie de… 14-8, pentru deținuții din Penitenciar. Cu toate acestea, rezultatul cel mai important nu a fost scorul, ci interacțiunea, care a produs deja rezultate favorabile.

Potrivit Diaconului Maxim Pogora, unul dintre participanții la meci, astfel de evenimente vor continua să aiba loc, dar nu de dragul victoriei, ci pentru victoria asupra sinelui.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.