Adam si maimuta: ai cui copii suntem? – discutie deschisa intre ortodocsi, geneticieni si islamisti

O discuție deschisă despre originea vieții pe Pământ va avea loc in Kazan, Rusia.

Reprezentanții Bisericii Ortodoxe și ai Islamului vor discuta despre originile vieții, cu geneticieni si oameni de stiinta.

Publicatia Thinkkazan a raportat că oamenii de știință de frunte, geneticienii ruși și reprezentanții clerului, se vor întâlni pentru prima dată în timpul unei adunări intitulate “Adam și maimuta: suntem copiii cui?”, in Kazan, pe 31 octombrie.

Fiecare participant va prezenta propria viziune, cu privire la originile și evoluția vieții pe planetă. De asemenea, participanții vor atinge probleme legate de compatibilitatea dintre credința si știința, privind viața.

Acest eveniment este unic, fiind pentru prima dată în Rusia cand, atât ateii, cat si reprezentanții Bisericii Ortodoxe și ai Islamului, se vor întâlni pentru a discuta pe această temă.

Evenimentul va fi deschis tuturor.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.