publicat în: Arhivă

Un nou film inscris – FAO 2014: Activitatea Catehetica a Episcopiei Sloboziei si Calarasilor in 2014

Un nou film a fost înscris în Festivalul „Filmul Anului Ortodox – FAO 2014”. Filmul reprezinta o prezentare a activitatii catehetice a Episcopiei Sloboziei si Calarasilor in 2014. Realizatorul filmului este Alexandru Stefan Tanase.

Filmul a intrat în competiție începând cu data de 23 octombrie 2014, fiind încadrat la tema: “Documentar – 20 de ani de Slujire Arhiereasca in Episcopia Sloboziei si Calarasilor”. Vizionarea filmului durează aproape 6 minute.

Vă invităm să vizionați și să votați acest nou film, la adresa: https://fao2014.livecamera.ro/film/dupa-tip/documentar/236-activitatea-catehetica-a-episcopiei-sloboziei-si-calarasilor-in-2014.html [https://fao2014.livecamera.ro/film/dupa-tip/documentar/236-activitatea-catehetica-a-episcopiei-sloboziei-si-calarasilor-in-2014.html] . Topul filmelor, asa cum se prezinta el la acesta ora, poate fi vazut aici: https://fao2014.livecamera.ro/top [https://fao2014.livecamera.ro/top] .

Vă reamitim că, până în data de 30 noiembrie 2014, puteți înscrie în concurs filme pe care le-ați realizat, dacă acestea respectă una sau mai multe dintre temele festivalului. Echipele tehnice puse la dispoziție de organizatori și de Serviciul specializat LiveCamera media PRODUCTION vă stau la dispoziție cu sfaturi și soluții tehnice sau cu alte argumente în acest sens.

Coordonatorii si organizatorii Festivalului de film scurt FAO 2014 sunt: Episcopia Sloboziei si Calarasilor si Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe.

PARTENERI MEDIA:

[https://www.cinefan.ro/] [https://www.radiometafora.ro/] [https://www.livecamera.ro/]

[https://www.lacasuriortodoxe.ro/] [https://www.evenimentsibiu.ro/]

[https://www.loplusradio.com/] [https://www.punctul.ro/]

Drd. Marius Bogatu

Reprezentant PR. FAO 2014 – Filmul Anului Ortodox [https://fao2014.livecamera.ro]