P.C. Preot Ioan Moga – Colocviu de lectura la CBROM din Munchen

P.C. Preot Ioan Moga va conduce sambata, 17 ianuarie, la Capela „Sfantul Siluan Atonitul” de la Centrul Bisericesc Roman Ortodox din Munchen, CBROM, un „Colocviu de lectura pe marginea cartii «Euharistia – Taina Imparatiei» de A. Schmemann”, transmite Romanian Global News, care citeaza centrul romanesc.

Colocviul va avea loc in continuarea vecerniei care va incepe la ora 18:00. Capela „Sf. Siluan Atonitul” se afla la adresa Paul-Heyse-Str. 19, Munchen.

Parintele Ioan Moga a mai condus un colocviu similar la mijlocul lunii decembrie la CBROM, avand ca tema aceeasi carte. Pr. Moga este preot slujitor onorific la Capela „Sf. Siluan” din Munchen, asistent stiintific si doctorand la Institutul de teologie ortodoxa al Universitatii din Munchen.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.