publicat în: Arhivă

STIRI Ucraina | Minune: o cruce stralucitoare apare deasupra orasului Mariupol

Un set de fotografii neobișnuite a fost oferit jurnalului “Lucratorilor Marini” din orasul Mariupol, Ucraina. Un localnic a observat o apariție unică: o cruce formata din nori a aparut pe cer, deasupra orașului.

Publicatia “Ortodoxia în Ucraina” a raportat că ziarul a declarat că Roman Karlov, un localnic – constructor și proiectant, care lucrează în prezent la restaurarea Catedralei Sfantul Nicolae din Mariupol – a adus imaginile la redacție.

“Clericii bisericii și cu mine am examinat pozele”, a spus Protopopul Nikolai Markovsky, care raspunde de districtul Nikolaevsk-Amur, comentand cu privire la aspectul Crucii stralucitoare.

“Crucea este corectă, ortodoxă. În imagine, puteți vedea cum pare că Crucea coboară din cer și binecuvântează orașul Mariupol. Dupa cate imi amintesc, nimic de felul acesta nu s-a mai întâmplat vreodată, de cand slujesc”.

“Se pare că, ascultand rugăciunile Sfintei Biserici, Domnul Însuși intră în viața noastră, pentru a ne mângâia în aceste vremuri tulburi și grele, binecuvântand orasul nostru, cu Crucea Sa stralucitoare”, a incheiat Pr. Nikolai.