Toti cei care vor fi botezati, casatoriti sau vor veni la biserica vor primi gratuit o Evanghelie

Pe 29 august, la sediul școlii duminicale din Catedrala Sfântul Vladimir – Cherson, a avut loc o conferință de presă dedicată campaniei pe termen lung intitulata “Evanghelia în fiecare casă”, organizata de Protopopiatul Sevastopol cu sprijinul reprezentantului Președintelui Federației Ruse în Crimeea, municipalitatii și fondului de caritate “Crimeea ortodoxa”.

Vorbind pentru reprezentanții mass-media din Sevastopol, liderul eparhial din Sevastopol, Părintele Serghei Khaliuta, a spus, printre altele: “Ca parte a campaniei, cartea “Noul Testament și Psalmii”, publicata de către Biserica Ortodoxă Rusă, va fi distribuita gratuit tuturor rezidenților din Sevastopol.

Ne propunem acest lucru, pentru campania misionară care se va derula pe parcursul anului 2014-2015.

Toți cei care sunt botezați, căsătoriti, toată lumea care vine la biserici, copii, militari, vor primi această carte. Aceasta este temelia vieții noastre, ghidul lui Dumnezeu pentru fiecare creștin.(…) Sunt deja șase ani, de cand am condus campania “O icoană în fiecare casă”, în care au fost distribuite aproape 300.000 de icoane, ajunse aproape in fiecare casă. Cartea va fi, de asemenea, distribuita în toate parohiile, atât în oraș cat și în sate.

Campania a fost deschisa pe 31 august, în Catedrala Sfântul Vladimir din Cherson. În plus, unele dintre cărți a fost deja trimise refugiaților din sud-estul Ucrainei. O altă parte a fost livrata provinciilor Donețk și Lugansk din Ucraina”.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.