Wednesday 3 september 2014

Grecia se afla pe locul 3, intre tarile cele mai “mizere ale lumii”

Business Insider a clasificat Grecia printre primele trei tari cele mai mizere din lume, pornind de la rata șomajului și prețurile ridicate ale produselor.

Business Insider citează un sondaj Bloomberg, care masoara “Indicele de Mizerie” din fiecare țară, “Misery Index”. Indicele a fost creat de economistul Arthur Okoun și în deceniile anterioare a devenit un termen foarte popular în Statele Unite ale Americii. În pofida criticilor aduse “Misery Index”, cercetarea științifică a arătat că șomajul și inflația afectează intr-adevar psihologia cetățenilor.

Grecia se afla pe locul al treilea, cu 27,10% (inflație IPC 0,7%, rata șomajului 27,8%).

Potrivit Business Insider, sectorul public din Grecia reprezintă 40% din PIB, iar turismul 18%. Aproape 20% dintre lucrători sunt imigranți și ocupa locuri de muncă agricole și pentru necalificati.

Lista cu primele 21 cele mai mizere tari ale lumii, este: Venezuela, Africa de Sud, Grecia, Spania, Egipt, Turcia, Croatia, Uruguai, Ucraina, Columbia, Portugalia, Slovenia, Italia, Slovacia, Rusia, Filipine, Irlanda, Polonia, Brazilia, Chile, Finlanda.

Lăcaşuri Ortodoxe (spre pagina principală)

Ajutaţi Mânăstirea Halmyris

Ajutaţi Mânăstirea Halmyris

Orice sumă ca ajutor poate fi depusă prin mandat poștal.

Adresa: Mânăstirea Halmyris, Murighiol, Tulcea, România
Pr. Arhim. Stareț Iov (Ion Archiudean)

Mai multe informații puteți afla pe

www.ManastireaHalmyris.ro și www.SfintiiEpictetSiAstion.ro

Slujbe live la duminici și sărbători

Transmisiuni in direct - slujbe

Vă anunţăm noutăţile