STIRI | Situatie ingrijoratoare si in Camerun. Islamistii Boko Haram vor sa faca legea

Intr-un articol recent, Rev. Pascal Alban Noudjom Tchana, a facut referire la situatia actuala din Camerun, pentru Radio Vatican:

“Climatul nefericit de frică și violență din nordul Camerunului, în Kolofata și Hile- Halifa, pentru a fi mai precis, ne afectează pe toți. E ca si cum Camerunul ar spune adio culturii sale de pace de lungă durată. Nimic nu ne împiedică să credem că ceea ce se întâmplă în partea de nord, acum, nu se poate întâmpla si în altă parte a tarii, maine.

Altadata un teren al pacii, al liniștii si armoniei, Camerunul poate fi lent contaminat de spiritul războiului și al focurilor de armă, atât de familiare pentru unele dintre țările noastre vecine.

Inamicul nostru este Boko Haram. Pentru Boko Haram, educația occidentală inseamna pacat. Aceasta poate fi expresia setei de putere si a mintilor egoiste. Acesta este motivul pentru care noi toți ar trebui să fim foarte vigilenti, atenti și in stare de alertă”.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.