STIRI | Biserica ortodoxa romaneasca din Rimini. Romanii din Italia incep o noua ctitorie

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Siluan, Episcopul Ortodox Român al Italiei prin sfatul și implicarea pr. Constantin Totolici, protopop de Emilia-Romagna, și prin multa osteneală a pr. paroh Marcian Bucurenciu, în ziua de marți, 9 septembrie 2014, s-a achiziționat terenul pentru ridicarea unui lăcaș de cult în parohia Rimini, Italia – informeaza Episcopia Italiei

În aceeași zi, s-a săvârșit slujba Aghesmei Mici și au fost înălțate către Dumnezeu rugăciuni de mulțumire, potrivit Episcopiei Italiei.

La invitația pr. Marcian, slujba a fost săvârșită de un sobor de preoți. Au participat cu bucurie și unii dintre consilierii și credincioșii parohiei, care au și pregătit bucatele pentru masa festivă organizată la sfârșitul slujbei, mai informeaza Episcopia Italiei.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.