Declaratie comuna fara precedent: zile negre, pentru aliatii necredintei si ai raului!

Ramurile puternice Al-Qaeda din Yemen și Africa de Nord i-au chemat, ieri, pe jihadiștii din Irak și Siria, să se unească împotriva amenințării comune pe care o reprezinta coaliția condusă de Statele Unite.

Între timp, comandanții americani au declarat că Statele Unite intenționează să lovească grupul Statul Islamic, în bastioanele siriene, și ca ar putea trimite consilieri militari în luptă, alături de trupele irakiene.

Declarația comună, fără precedent, a Al-Qaeda din Peninsula Arabică și Al-Qaeda din Maghrebul Islamic (foto: steag – Tunisia, Algeria și Maroc, Egiptul, parțial Libia și Mauritania), le-a cerut “fraților” lor din Irak și Siria, sa “opreasca uciderea reciproca și să se unească împotriva campaniei americane și a coaliției răului, care ii amenință pe toți”.

Cele doua ramuri au facut, de asemenea, apel, la oamenii din 10 țări arabe care au aderat la coaliția împotriva Statului Islamic, sa împiedice guvernele să acționeze împotriva acestuia. Ele au promis “zile negre”, “alianței necredinciosilor si a răului”.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.