Copiii defavorizati primesc rechizite scolare gratuite, in Episcopia Sloboziei si Calarasilor (foto)

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, Episcopia Sloboziei și Călărașilor, prin Centrul de Consiliere și Sprijin pentru Familiile Aflate în Dificultate(CCSFAD), coordonat de Sectorul Social-Misionar, a organizat și în acest an, în data de 12 septembrie 2014, o activitate în cadrul căreia copiilor beneficiari ai Centrului li s-au oferit ghiozdane și rechizite școlare, necesare începerii noului an școlar.

Aceste daruri au fost oferite copiilor aflați în dificultate, în prezența părinților care au avut ocazia să vadă lucrările efectuate în cadrul proiectului Ateliere de vacanță, implementat de Episcopia Sloboziei și Călărașilor în parteneriat cu Asociația Socio-Culturală „Matei Basarab”.

Proiectul Ateliere de vacanță, a fost implementat în perioada 25 iulie – 12 septembrie 2014 și a avut ca obiectiv dezvoltarea abilităților personale pentru 30 de copii, din municipiul Slobozia, beneficiari ai Centrului de Consiliere și Sprijin pentru Familiile Aflate în Dificultate.

Episcopia Sloboziei și Călărașilor contribuie la prevenirea abandonului școlar și integrarea/reintegrarea copiilor în sistemul de învățământ, acestea reprezentând priorități în intervenția socială realizată în beneficiul familiilor aflate în dificultate, din județele Ialomița și Călărași.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.