Moastele Sfantului Teodosie de la Brazi, cinstite in Catedrala din Slobozia

Luni, 22 septembrie 2014, cu binecuvântarea Preasfinţitului Părinte Episcop Vincenţiu, la Catedrala Episcopală „Înălţarea Domnului” din Slobozia, incepand cu ora 9:00, s-a oficiat slujba Sfintei Liturghii, care a marcat prezența sfintelor moaște ale Sfântului Sfinţit Mucenic Teodosie de la Mănăstirea vrânceană Brazi în Catedrala municipiului.

Inainte cu o zi, duminică, 21 septembrie 2014, începând cu ora 17:00, un sobor de ieromonahi, preoți și diaconi, a săvârșit slujba Privegherii, conform informatiilor oferite de Sectorul Mass-Media si Comunicare al Episcopiei Sloboziei si Calarasilor.

In galeria media a articolului de fata (www.lacasuriortodoxe.ro), puteti vedea mai multe fotografii efectuate cu aceasta ocazie.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.