O lucrare a pictorului iconar roman Claudiu Victor Gheorghiu, selectata si expusa in Bari

In perioada 25-30 septembrie 2014, Palazzo Ducale Caracciolo din Casamassima, Piazza Aldo Moro, 35, din provincia Bari, Italia gazduieste pe simeze expozitia colectiva internationala “L’OROSCOPO DICE CHE…”.

Expozitia include si prima lucrare fara tematica religioasa selectata la un concurs international a pictorului iconar si istoric roman Claudiu Victor Gheorghiu.

Lucrarea selectata este “BALANTA” (foto – Bilancia, Libra), tempera pe carton, 30x21cm, informeaza Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe. Lucrarile prezente la expozitie au fost selectionate de catre un juriu de specialitate, prezidat de catre doamna Marisa Mola, directorul artistic al Galeriei VERNISSAGE din Bari, Italia. Vernisajul expozitiei a avut loc ieri seara, la orele 18,30.

Reamintim ca, in luna martie 2014, a aparut prestigiosul Anuar de Arta Moderna si Contemporana “CALENDA 2014”, in care este prezenta si lucrarea “Balanta”, amintita mai sus.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.