Jihadistii declara razboi Egiptului si Israelului: evreii se vor confrunta cu iadul!

Un videoclip care arată decapitarea a patru egipteni, de către grupul jihadist Ansar Beit Al-Maqdis (foto: logo), a fost postat online ieri, aminteste agentia Ansa.

Grupul a declarat război Egiptului si Israelului, în Sinai, și i-a acuzat pe cei patru, de spionaj israelian pentru agenții serviciilor secrete Mossad, precum și de furnizarea de informații care au dus la uciderea recenta a unuia dintre liderii grupării.

Pe fundalul filmului se vede deșertul Sinai, iar cei patru “condamnați” sunt legati la ochi și pusi in genunchi, la pamant, avand in spatele lor aproximativ zece jihadiști înarmați până în dinți, cu fețele acoperite, purtand steaguri Al-Qaeda, si camionete.

“Liderul” grupului anunță pedeapsa cu moartea, avertizând că evreii din Israel “ar trebui să știe că națiunea islamică s-a trezit și că toate planurile și locurile lor sunt cunoscute. Va veti confrunta cu iadul”.

Grupul jihadist a promis să se răzbune pentru uciderea în masă a susținătorilor Frăției Musulmane din Rabaa și Nahda, din Cairo, de anul trecut. Grupul a acuzat autoritățile egiptene de “complicitate” cu Israelul, conform Ansa.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.