Saturday 30 august 2014

STIRI | TRANSMISIUNI video IN DIRECT din Calarasi, in urmatoarele zile – Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe

În zilele de 4 și 7 septembrie 2014, „Agenţia de ştiri – Lăcaşuri Ortodoxe”, prin serviciile specializate LiveCamera media PRODUCTION si NETCreator [https://www.netcreator.ro] , va transmite video, in direct, FullHD, procesiunea și Sfânta Liturghie Arhierească, ce vor putea fi vizionate pe următoarele site-uri: www.lacasuriortodoxe.ro, www.sf-esc.ro [https://www.sf-esc.ro] , www.protoieriacalarasi.ro [https://www.protoieriacalarasi.ro] și în toată Rețeaua Informațională a Episcopiei Sloboziei și Călărașilor, dar si pe site-ul oficial al Eparhiei Argesului si Muscelului, www.eparhiaargesului.ro [https://www.eparhiaargesului.ro] . Transmisiunile vor fi preluate si difuzate, de asemenea, in direct si in reteaua de cablu din tara, de catre Trustul Eveniment, partener oficial al Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe.

Va reamintim ca, in perioada 04 – 07 septembrie 2014, cu arhiereasca binecuvântare a Preasfinţitului Părinte Vincenţiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, Protopopiatul Călărași în colaborare cu Primăria Municipiului Călărași, organizează o serie de manifestări cu ocazia împlinirii a 90 de ani de când Sfintele Moaște ale Sfintei Mucenițe Filofteia de la Curtea de Argeș poposeau în Municipiul Călărași.

Pentru a putea vedea programul evenimentelor, dati click aici! [https://sf-esc.ro/informatii/9204-04-07-septembrie-2014-procesiune-cu-sfintele-moaste-ale-sfintei-mucenite-filofteia-de-la-curtea-de-arges.html]

Lăcaşuri Ortodoxe (spre pagina principală)

Ajutaţi Mânăstirea Halmyris

Ajutaţi Mânăstirea Halmyris

Orice sumă ca ajutor poate fi depusă prin mandat poștal.

Adresa: Mânăstirea Halmyris, Murighiol, Tulcea, România
Pr. Arhim. Stareț Iov (Ion Archiudean)

Mai multe informații puteți afla pe

www.ManastireaHalmyris.ro și www.SfintiiEpictetSiAstion.ro

Slujbe live la duminici și sărbători

Transmisiuni in direct - slujbe

Vă anunţăm noutăţile